Contacteer ons

Contact Persoon : Rocky

Telefoonnummer : 17798692719

WhatsApp : +8618915500665

Free call

Wat optisch plakt? Welke kleefstof aan gebruik? Wat zijn de voordelen?

August 12, 2022

Traditioneel, worden de aanrakingssensoren of andere stijve materialen geplakt op de vertoning met plakband die slechts wordt toegepast op de randen. Dit proces wordt als „lucht bedoeld die“ plakt. Dit leidt tot een schadelijk luchthiaat dat de LCD vertoning, vervormt beeldspraak in zonlicht, opsluit onzuiverheden verzwakt die het leven van de vertoning, en veel meer verkorten. Het optische plakken is het proces om een een glas/plastiek/filtersubstraat of aanrakingspaneel aan een LCD module vast te maken. De vloeibare optisch duidelijke kleefstof (PLAATSEN) wordt geplaatst tussen het dekkingssubstraat en LCD om het luchthiaat volledig te vullen. De assemblage wordt genezen via een uv-Licht proces dat samen de vertoning/het substraat terwijl het hard maken van het gel bevestigt, creërend een optisch briljante en ruw gemaakte vertoningsoplossing.

 

  • Bereik Duidelijkheid en Weergevencapaciteit

 

Het optische plakken elimineert de interne discussie tussen LCD en het het dekkingsglas of touche screen omdat het proces plakkend tot één enkele index van breking leidt. Het verminderen intern wees de vertonings op contrast van licht verliesverhogingen en meningscapaciteit. Het betere vertoningscontrast laat dat de vertoningen toe gemakkelijker worden gezien in heldere omringende voorwaarden, zonder stijgende backlight helderheid en de bijbehorende ongewenste hogere macht en hogere werkende temperaturen.

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat optisch plakt? Welke kleefstof aan gebruik? Wat zijn de voordelen?  0

 

 

  • Maximale bescherming

 

Het optische plakken verhoogt zowel dramatisch fysieke duurzaamheid als effectweerstand. In tegenstelling tot traditionele, onbeschermde LCDs, vertoningen kunnen de optisch in entrepot een dekkingsglas hebben dat de vertoning tegen regen, stof, sneeuw, hamers, schroevedraaiers, enz. beschermt. Dit niet alleen helpt een vertoning de elementen weerstaan maar ook maakt LCD vandaal-bestand glas behandelen. Toevoegend het glas van de douanedekking, leiden de touche screnen, de optische filters, de optische deklagen, en andere verhogingen met het optische plakken tot een duurzame en volledige ruwe oplossing. Het optische plakken is een efficiënte oplossing voor het verbeteren van weerstand tegen schok en schokmilieu's – een voordeel vooral nuttig in ruwe militaire en met betrekking tot de vliegtuigelektronica milieu's. Een ruwe vertoning is één die volledig-termijn levensverwachting zal duren en bereiken.

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat optisch plakt? Welke kleefstof aan gebruik? Wat zijn de voordelen?  1

 

 

  • Stof en Vochtigheidspreventie

 

De traditionele touch screenconfiguraties worden slechts geplakt van de kanten en verlaten een massief luchthiaat in het midden dat stof, vuil, en vochtigheid kan toestaan om de vertoning van binnen te brengen en binnen te vernietigen. De optische kleefstof vult het hiaat die tussen de substraatlaag en LCD, verontreinigende stoffen verhinderen de vertoningsvisualisering te beïnvloeden. Het water en de elektronika zich mengen niet enkel eenvoudig en de condensatie of de onzuiverheden kunnen de vertoning onleesbaar maken. Dit voordeel is vooral belangrijk in maritieme milieu's waar de vertoningen vaak aan ruw zoutwater worden blootgesteld.

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat optisch plakt? Welke kleefstof aan gebruik? Wat zijn de voordelen?  2

 

  • Nauwkeurige Aanrakingservaring

 

Voor LCDs met aanraking maakten de sensoren, de van de de dekkingslens van de aanrakingssensor van de dikteinvloeden de aanrakingsnauwkeurigheid vast en kunnen bruikbaarheid met zowel aanrakingspennen als naakte handen beïnvloeden. De lucht plakte oplossingen die vereisen de hoge niveaus van duurzaamheid typisch dikkere dekkingslenzen vereisen die aanrakingsprestaties kunnen beïnvloeden. Optisch handhaaft het plakken van de aanrakingssensor op LCD maximumduurzaamheid met de dunnere materialen die van de dekkingslens zo of aanrakingsnauwkeurigheid handhaven verhogen. Wanneer een vertoning een nauwkeurigere aanrakingservaring heeft, kan het efficiënter in snelle milieu's worden gebruikt.

 

  • Betere Hittedissipatie

 

De hittedissipatie is een zeer belangrijk element in het meten van vertoningsprestaties. De hitte door de verrichting van de vertoning wordt geproduceerd wordt verdreven door optisch materiaal en niet door het isoleren luchtlagen die geblokkeerd. Door het het isoleren luchthiaat tussen de componenten te vullen, kan de hitte naar het buitenmilieu worden overgebracht. De betere hittedissipatie verhoogt ook de LCD zonne het verouderen van de vertoning prestaties. De betere hittedissipatie kan de dikte van vertoningsoplossingen verminderen omdat de behoefte aan koelventilators of andere gelijkaardige eigenschappen wordt geëlimineerd.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@sinotectronics.com
+8618915500665
Rocky17798692719
rockytech2011
17798692719