Contacteer ons

Contact Persoon : Rocky

Telefoonnummer : 17798692719

WhatsApp : +8618915500665

Free call
Sinotectronics Inc.

Sinotectronics, raakt de wereld!

  • Sinotectronics Inc.
  • Sinotectronics Inc.
  • Sinotectronics Inc.
  • Sinotectronics Inc.
  • Sinotectronics Inc.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Zuidoost-Azië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken: Hoofdaanraking, iTAYFT, MIRROAWILLOV Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: >5 Opgericht Jaar: 2017
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Sinotectronicsinc., bepaalt van in Suzhou, Jiangsu-Provincie, China de plaats, is een belangrijke leverancier van de aanrakingsoplossing en een interactieve productontwikkelaar.

 

Sinotectronicszaken het omvatten: BTP (Groot Aanrakingsplatform), verstrekt diverse aanrakingsoplossingen met inbegrip van capacitieve van de Micro- de Aanrakingsfolie Koperdraad, ITO Touch Panel (G+G/GFF-structuur), Aanraking Panel+Structure, Aanraking Panel+LCM (Band die plakken), Aanraking Panel+LCM (het Optische Plakken), de Aanrakingskader van IRL, enz., en IPD (Interactieve Productontwikkeling), verstrekt Aanrakingsmonitors, Aanraking AIO, Aanrakingslijst, Slimme Spiegel, Interactieve Kiosk, Slimme Vergadering AIO en Slim Onderwijsmateriaal, enz.

 

Onze producten zijn wereldwijd. Momenteel, hebben wij 24 landen, hoofdzakelijk Europese en Amerikaanse landen, gediend en wij zijn me geleidelijk aan uit breiding ons markt aandeel binnen andere gebieden zoals Zuidoost-Azië, Afrika.

 

Vanaf 2022, de Brandmerkende Producten van Sinotectronics: Hoofdaanraking, iTAYFT, MIRROAWILLOV, officieel zal gelanceerd worden aan Internationale Markt. Wij zullen professioneler delen Touch Components, rde eliable producten van de Aanrakingsmonitor en aantrekkelijke Spiegelproducten aan over de hele wereld.

 

In de komende dagen, Zal SNT elke inspanning blijven leveren om onze partners en geachte klanten te steunen. Wij hebben sterk vertrouwen in u en uw team om een andere het uitstekende jaarlijkse bedrijfs groeien te kweken en te getuigen.

Geschiedenis

Opgericht in 2017, is Sinotectronics altijd geëngageerd aan de ontwikkeling van de elektronische producten van de aanrakingsvertoning geweest. Na verloop van tijd, wordt ons team sterker en sterker, en de kwaliteit van onze producten verbetert ook.

 

Momenteel, bezit Sinotectronics verfijndere R&D, marketing, leveringsketen, productieteams, en zal nooit ophouden investerend hopen van middelen en arbeidskrachten in ontwerp, onderzoek, en ontwikkeling voor prestaties, praktisch aspect en duurzaamheid van producten.

Dienst

De aandachtige Naverkoopdienst

China Sinotectronics Inc. Bedrijfsprofiel 0

Onze achtervolging van het minimaliseren van de naverkoopdienst betekent geen verwaarlozing.

 

Het is een eer om klanten te dienen. Terwijl het verstrekken van Verre Technische ondersteuning, Vrije Vervangstukken, Terugkeer en Vervanging, stelt Sinotectronics elke klant met de nadenkende en onberispelijke naverkoopdienst gerust, terwijl ook het beschermen van de privacy van klanten tegen overtreding.

Ons Team

Het team in Sinotectronics beschouwt enthousiasme van begin tot eind als sleutel aan vitaliteit. De efficiënte uitvoering staat Sinotectronics toe snel antwoordend aan de behoeften van klanten in plaats van het blijven in de verbeelding.

 

In Sinotectronics, weigeren wij uitstel toe te schrijven aan het duidelijke doel en de richting. Met inclusiviteit, bescheidenheid, vindingrijkheid, en inzicht, komt Sinotectronics van het interactieve gebied duidelijk uit.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@sinotectronics.com
+8618915500665
Rocky17798692719
rockytech2011
17798692719