Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Rocky

Telefoonnummer : 17798692719

WhatsApp : +8618915500665

Free call

Sinotectronics× POEMA - 65 duim een muur-onderstel Kleinhandels Slimme Spiegel

March 25, 2022

Laatste bedrijfscasus over Sinotectronics× POEMA - 65 duim een muur-onderstel Kleinhandels Slimme Spiegel

Aangezien de detailhandelaars concurreren om het begrip bij te werken van wat de detailhandel is, voegen velen aangepaste ervaringen toe om klanten in fysieke plaatsen te trekken. Daartoe, heeft Sinotectronics een muur-Onderstel 65 duim XL Kleinhandels Slimme Spiegel voor Poema gelanceerd.

laatste bedrijfscasus over Sinotectronics× POEMA - 65 duim een muur-onderstel Kleinhandels Slimme Spiegel  0

 

 

laatste bedrijfscasus over Sinotectronics× POEMA - 65 duim een muur-onderstel Kleinhandels Slimme Spiegel  1

 

 

Aanpassend met wonderbaarlijke software, de slimme die aanrakingsspiegel met volledige hardwaregrondwet wordt uitgerust met inbegrip van eenvoudige en elegante verschijning met recht rand evenals spiegelroestvrij staal, ontwierp de multi-aanraking capacitieve technologie, de resolutie van 3840*2160 4K, VESA-bereikt het gat voor installatie een verscheidenheid van functies.

 

Wanneer de gebruikers met Muur van de de Slimme Spiegel de „Ontdekking interactie aangaan,“ zij kunnen al Poemainventaris doorbladeren die aan hen die RFID gebruiken dicht is. Terwijl het doorbladeren, kunnen de gebruikers een bepaald stijl en grootterecht bij de Aanrakingsspiegel ook vragen. Deze informatie zal naar de verkoopvennoten worden verzonden over wie dan hen net hun gevraagde punten aan hen zal brengen. Geen behoefte aan klanten om te gaan zoekt hulp.

 

laatste bedrijfscasus over Sinotectronics× POEMA - 65 duim een muur-onderstel Kleinhandels Slimme Spiegel  2

Deze spiegel heeft ook een virtuele montagefunctie. Door de 3D gestructureerde lichte camera, zal de slimme spiegel benaderende lichaamsvorm en hoogte van de klant invoeren, en dan kan de klant een dierbare stijl voor virtuele montage kiezen, die geschikt en snel is. Na dat die, zal de spiegel betaling door de betalingscode ontvangen af te tasten door de klant wordt voorgesteld.

 

Tot nu toe, heeft dit muur-Onderstel 65 duim XL Kleinhandels Slimme Spiegel regelmatig verscheept, en Sinotectronics-het team ontwikkelt ook meer kleinhandelsspiegels voor de stof van diverse toepassingsscenario's.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@sinotectronics.com
+8618915500665
Rocky17798692719
rockytech2011
17798692719